Öljysäiliöiden purkutyöt oikeaoppisesti

Teemme öljysäiliöiden purkutyöt määräyksiä noudattaen

Öljysäiliötarkastus P. Lepistö tekee öljysäiliöiden purkutyöt ja käytöstä poistot asiantuntevasti, lakisääteisiä määräyksiä noudattaen. Palvelualueeseemme kuuluu Pirkanmaa, Varsinais-Suomi, Keski-Suomi ja Etelä-Suomi. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

 

Milloin säiliön purkutyöt kannattaisi tehdä?

 

Huonosti toimiva ja vanha öljysäiliö kannattaa purkaa, jos sen korjaaminen tulisi kalliimmaksi. Purkutyöt on syytä teettää alan kokeneella ammattilaisella, jotta ne tulevat tehdyiksi asianmukaisesti. 

 

Tiesitkö, että ennen vuotta 1972 asennettujen öljysäiliöiden uusiminen on suositeltua? Mikäli kiinteistön lämmitysjärjestelmää ollaan uusimassa, eikä säiliötä enää tarvita, kannattaa tällöin öljysäiliö purkaa. Ennen varsinaisia purkutöitä täytyy tehdä säiliön puhdistus. Vanhat, käytöstä poistetut öljysäiliöt voivat aiheuttaa ennen pitkää hajuhaittoja.

 

Ympäristöviranomaisilta ja rakennusvalvonnasta tulee aina varmistaa maanalaisten öljysäiliöiden käsittely. Jos säiliö voidaan jättää maan alle, se tulee tyhjentää öljystä ja puhdistaa. Jos öljysäiliöt sijaitsevat pohjavesialueilla, tulee ne ottaa kokonaan maasta pois.

 

 

Ota yhteyttä Öljysäiliötarkastus P. Lepistöön

Ota yhteyttä Öljysäiliötarkastus P. Lepistöön ja tilaa aika öljysäiliösi purkutöille! Palvelemme joustavasti yksityis- ja yritysasiakkaita.  

Ota yhteyttä

Voit kysyä lisätietoja tai jättää tarjouspyynnön yhteydenottolomakkeellamme. Vastaamme mahdollisimman pian!

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota sähköpostitse.
Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota tekstiviestitse.